A hétvégén is dolgoznak a Naszály úti aluljáró átépítésén

Naszály úti aluljáró átépítéseA Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásának keretén belül megújul a váci vasútállomás és a kapcsolódó létesítmények.A munkálatok jól haladnak, most hétvégén is dolgoznak az építők – hívják fel a közlekedők figyelmét.

A Kőkapu-2012 Konzorcium március 2-án zárta le a közúti forgalom elől és megkezdte a Naszály úti jelenleg egy forgalmi sávos aluljáró bővítését.

A fejlesztésnek köszönhetően a Naszály úti közúti aluljáró 2×1 forgalmi sávos lesz, a gyalogos és kerékpáros forgalom számára a régi aluljáró mellé egy gyalogos aluljárót építettek, amit a közlekedők március 2. óta már használhatnak.

Loppert Dániel, a NIF kommunikációs vezetője felhívja a figyelmet: az autósok a terelőútvonal követésével a Kosdi úti aluljárón, valamint a szintbeli átjárókon haladhatnak át a vasút túloldalára.

A kivitelezés ideje alatt a Telep utca a Naszály úttól a Kosdi út irányába egyirányú a Viola utcáig. A buszok szintén terelő útvonalon közlekednek, az ideiglenes buszmegállókat a Telep utca 3. szám előtt és a Hómann Bálint – Újhegyi út kereszteződésében alakították ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

„A beruházás során a Naszály úti műtárgyat teljes körűen felújítjuk. A kivitelező május 15-ig külső-belső szigetelést, a burkolat külső-belső javítását, festést, útburkolat-felújítást fog végezni az aluljáró hosszában és a közvetlen környezetében” – olvasható a NIF közleményében.

A lezárás és a hétvégi munkavégzés miatt kérik a lakók megértését és türelmét. A váci vasútállomás átépítése a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából 85% uniós és 15% hazai forrásból, 14,8 milliárd forintból valósul meg.

A beruházással kapcsolatos további információkért kövesse a www.facebook.com/nifzrt oldalt. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments