Hamis igazolványt csináltatott – keresik a váci rendőrök

IAKözokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2013 szeptemberében megjelent a Pest Megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatalának okmányirodai osztályán személyi igazolvány és magánútlevél ügyintézése céljából, mivel elmondása szerint a személyi igazolványát ellopták.

Az okmányok kiállításához azonban egy fóti férfi adatait használta fel.

2014. december 11-én egy budapesti közterületi levélszekrényben a posta munkatársai megtalálták az eredeti okmányokat, melyet azonnal továbbítottak a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala felé.

Az okmányok ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a 2013-ban kiállított személyi igazolványban és útlevélben szereplő személy arcképe nem egyezik az eredeti iratokban szereplő személy arcképével.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, az jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök 8-16, péntek 8-13), vagy az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments