Kászonyi Károly: a Mező utcai parkolási ügynek nincs vége

Kászonyi KárolyTovább folytatja a harcot Kászonyi Károly jobbikos városi képviselő a Mező utcai parkolás ügyében – ezt maga az érintett jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján, amelyen a képviselőtestület elmúlt heti csütörtöki ülésén történteket is értékelte.

Kászonyi Károly korábban lakossági fórumot is összehívott a Mező utcai parkolási problémák miatt. Egy szakaszon ugyanis az autók a járdán állnak, elfoglalva a helyet a gyalogosok elöl. Ezért a képviselő szerint változtatni kellene a helyzeten, s csak a két kerékkel a járdán parkolást engedélyezni, így a kocsik mellett a gyalogosok és a babakocsit toló kismamák is elférnének.

A parkolási rend megváltoztatása érdekében a témát szóba hozta a testületi ülésen is, de nem kapott kellőt támogatást. Mivel úgy látja, javaslatai a jogszabályokhoz igazodnak, a sajtótájékoztatón bejelentette: a kormányhivatalhoz fordul segítségért, de ha ott sem akceptálják kérését, akkor további fórumokat keres majd meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán


Szóba kerültek még más témák is, egyebek között a Naszály-Galga Kft végelszámolása és a céggel kapcsolatos pénzügyi elszámolási viták. Kászonyi Károly végezetül gratulált a Váci KSE férfi kézilabda csapata minden vezetőjének és játékosának a hétvégi Magyar Kupa döntőben a tisztes helytállásért. (Váci Napló)

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments