Italozást követően ütött, rabolt, de másnap elkapták

rendőri intézkedés - MTI fotóA Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Z. Zoltán 28 éves csővári lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi 2014. november 13-án 16 óra körüli időben egy acsai vedéglátóhelyen együtt italozott a sértettel, akit – miután távozott a sörözőből – az utcán minden előzmény nélkül többször megütött. A bántalmazás következtében a sértett a földre esett, ahol Z. Zoltán a férfi ruhájának zsebéből készpénzt tulajdonított el.

A bántalmazott férfi – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a váci rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását, majd a Szobi Rendőrőrs munkatársai 2014. november 14-én a hajnali órákban csővári otthonában elfogták Z. Zoltánt. A férfit – előállítását követően – a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments