Oh happy day: boldog pillanat a Gyémánt Musical Stúdióval

O_happy_dayA Gyémánt Musical Stúdió június 6-án szombaton új műsorral várja a zenés színház iránt érdeklődőket.

Azok, akik megtisztelnek bennünket, egy régi-új csapattal találkozhatnak. Az alapító tagok erős tartópillérei a stúdiónak, azonban mint minden évben, most is megismerhetnek új növendékeket, akik lelkesen beilleszkedtek a közösségbe. A stúdióban a legfontosabb szempont évek óta a minőség, s ezért a csapatban mindenki nagyon sok áldozatot hoz, hiszen a növendékek az iskolai elfoglaltságuk mellett vállalják ezt a plusz művészeti tevékenységet, vagy munka után érkeznek a próbákra.

2014 szeptemberétől Ruzicska László oktatja a stúdióban a színészmesterséget, akinek neve nem csak a budapesti Madách Színházból lehet ismerős, hanem a váci színjátszáshoz is kapcsolható. Kreativitása, ötletei még színesebbé teszik a stúdió munkáját.

Meghívott vendégként Kósa Zsolt musicalénekest hallhatják az érdeklődők, aki szintén budapesti színház tagja, de a Gyémánt Musical Stúdió előadásain is hallhatta őt a váci közönség. Az előadáson az Árpád Fejedelem Általános Iskola 3. osztályosai is közreműködnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

Az előadás, címéhez híven – „Oh happy day” – sok örömteli pillanatot tartogat azok számára, akik eljönnek június 6-án 17 órára a Madách Imre Művelődési Központba, ám felvételinkre is várjuk az új jelentkezőket, ami június 3-án szerdán 16 órától lesz, szintén a Madách Imre Művelődési Központban. (Brenner Judit stúdióvezető)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments