A kapitány utasítása: fokozott ellenőrzés a Dunakanyarban

rendőrségi közúti ellenőrzés-370Ha ezekben a napokban több rendőrt látnak a dunakanyari települések egy részén, ne lepődjenek meg. A Váci Rendőrkapitányság vezetője ugyanis fokozott ellenőrzést rendelt el Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény és Szob területén. Az akció június 4-én, csütörtökön 8 órától június 7-én vasárnap 24 óráig Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény és Szob területén.

A fokozott ellenőrzés célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése – áll a kiadott hivatalos közleményben.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments