A Parlamentben lépett fel a Dunakanyar Hangja győztese

Fehér Lili a parlamentben-250Nagy megtiszteltetésben volt része Fehér Lili váci énekesnőnek, aki június 13-án a Parlementbe kapott meghívást, hogy lépjen fel a magyar védőnői szolgálat 100 éves centenáriumi ünnepségén.

Mint ismeretes, Fehér Lili idén nyerte meg az egykor Vácról indult, de pár éve már Dunakeszin megtartott Dunakanyar Hangja tehetségkutató versenyt.

A verseny állandó segítője, Bábiné Szottfried Gabriella ötlete volt, aki jelenleg a centenáriumi programsorozat koordinátora, hogy a Dunakanyar Hangja verseny győztesét és a verseny szervezőit meghívja a parlamenti ünnepségre.

Központi Gyógyszertár Vác

A parlamenti ülésteremben Fehér Lili hatalmas sikert aratott zongorajátékával és hangjával, főleg amikor bemutatta a Védőnők dalát, amelynek zenéjét és szövegét Loksa Levente szerezte. A dallal most stúdióba vonultak a zenészek, és azt ígérik, hamarosan mindenki számára elérhető lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Fehér Lili énekesnőt addig is több, a Dunakanyarban rendezendő fesztiválon meghallgathatja bárki, hiszen a Dunakanyar Rendezvényiroda meghívására Esztergomban, Dunakeszin és Vácon is fellép a művésznő. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments