Keresik: elment a kórházból, de azóta nem találják

Jóljárt Mihály 76 éves eltűnt személyA gödöllői rendőrök a lakosság segítségét kérik egy idős veresegyházi férfi, Jóljárt Mihály megtalálásához. A rendelkezésre álló adatok szerint a 76 éves veresegyházi férfi 2015. május 12-én 15 óra 30 perc körüli időben Veresegyházon elesett, ami miatt a mentőszolgálat munkatársai egy váci kórházba szállították, ahol megvizsgálták és otthonába bocsátották.

Haza azonban nem ért, azóta életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján megjelent felhívásban..

Jóljárt Mihály 165 cm magas, sovány testalkatú, körülbelül 65 kg testsúlyú. A férfi kopaszodó, kevés, őszes haja van, amit hátra fésül. További jellegzetessége, hogy nehezen beszél, mivel nincs felső fogsora. Eltűnésekor szürke színű rövid ujjú pólót és sötét árnyalatú melegítőnadrágot viselt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Jóljárt Mihályt felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments