Kezdődik a munka: emelőkosaras kocsik miatt lehet dugó

Canada: LED LightsA város közvilágításának energiatakarékos átalakítását végző cég június 12-én pénteken megkezdi a közvilágítási lámpatestek cseréjét – hívja fel a figyelmet a városháza.

A kivitelező cég minden egyes közvilágítási oszlopnál úgynevezett emelőkosaras, létrás gépjárművel fog megállni és a lámpatest cseréjét fent, a közvilágítási oszlop tetején fogja elvégezni.

Ez idő alatt az emelőkosaras gépjárműnek a biztonságos munkavégzéshez le kell talpalnia, mellyel egyes utcákban annak teljes szélességét elfoglalhatja, továbbá a parkolásokat szükség szerint ideiglenesen korlátozhatja.

„A fentiek ismeretében kérjük, hogy a közlekedésben résztvevők kellő körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek gépjárműveikkel azon szakaszokon, ahol a kivitelező a munkálatokat végzi. Az előzőeken túlmenően tájékoztatjuk önöket, hogy azon utcákban, melyekben a kétirányú közlekedés nem, vagy csak részben biztosított (pl.: Aranka u., Ilona u., Liliom u., stb.), a lakók külön szórólapos értesítést fognak kapni az esetlegesen bevezetendő forgalomkorlátozásokról” – áll a városháza közleményében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A munkavégzés idejére megértésüket és türelmüket kérik. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments