Középiskolásokat vár régész nyári táborába a múzeum

ásatásMég lehet jelentkezni a Tragor múzeum középiskolásoknak szervezett nyári régésztáborába. Az első, általános iskolásoknak részvételével induló turnus július 6-án kezdődik és 10-én fejeződik be, de augusztusban már a középiskolások ismerkedhetnek meg e szép szakma alapjaival.

A Tragor Ignác Múzeum a nyári szünetben két időpontban egy-egy hetes szakmai táborban várja a régészet iránt érdeklődő diákokat. A mottó: „Ásó – kapa – nagy kaland…”

„Érdekel, mivel foglalkozik a régész? Nem jártál még valódi ásatási helyszínen? Kipróbálnád, milyen a régész munkája? Most itt a lehetőség…” – ajánlják a fiatalok figyelmébe a lehetőséget.

Központi Gyógyszertár Vác

Az első táborba általános iskolák 5-8. osztályos diákjait várták, s már lezárult a jelentkezés, de az augusztusira még nyitott, oda július 1-ig lehet jelentkezni. Az utóbbiban középiskolás diákokat fogadnak. A tábor augusztus 3-án indul és 7-én ér véget.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A részvételi díj: 15.000 Ft/fő, amely tartalmazza az ebéd árát is. A foglalkozásoknak a Tragor Ignác Múzeum ad helyet.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.  Információ, regisztráció: molnar.robert@muzeumvac.hu, telefon: 06-30/555-7306. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments