Most Makón, nemsokára Vácon is fejleszt a ContiTech

Contitech VácA makói központú, de Vácott is telephellyel rendelkező ContiTech az autóipar számára elengedhetetlen gumialkatrészek mellett műanyag hűtő- és fűtőcsövek, valamint gyorscsatlakozók gyártása zajlik. A két üzem együttesen naponta 100 ezer szerelt terméket gyárt, azaz minden nap minden másodpercében kettőt.

A ContiTech Fluid 1995-ös alapítása óta folyamatosan fejleszti gyártóbázisát, munkavállalói létszámát egyaránt. A makói és váci üzem immár közel 3000 munkatársat foglalkoztat és összesen több mint 35 ezer négyzetméteren folyik a termelés. A cég folyamatosan jó eredményeket produkál, termékei rendkívül sikeresek a világpiacon, ezért további magyarországi fejlesztések mellett döntött a divízió vezetősége.

Központi Gyógyszertár Vác

Az idén nyáron megkezdődő beruházás összértéke közel 12 millió euró, melyet a kormánnyal kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően 50 százalékos állami támogatással valósít meg a ContiTech Fluid.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

– A Continental cégcsoport üzletága hosszú távon tervez a régióban, így az elkövetkező években – a terveink szerint már 2016-ban – további fejlesztésekre, bővítésekre kerülhet sor mind a makói, mind pedig a váci gyárainkban. A magyar munkaerő szaktudása, felkészültsége világszínvonalú, Makó és térsége továbbra is számíthat a ContiTech Fluidra, mint ahogy mi is számítunk a térség munkavállalóira – mondta Nagy Mihály, a ContiTech Fluid Kft ügyvezető igazgatója. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments