Véget ért a „Nagyszülői értekezlet” Vácon

Nagyszülői értekezletA Váci Rendőrkapitányság május 30-án fejezte be a „NAGYSZÜLŐI ÉRTEKEZLET” címmel megszervezett bűnmegelőzési programját, melyben összesen nyolc váci középiskola vett részt.

A programsorozat a fiatalok és az időskorúak együttes védelmét helyezte előtérbe, melyhez a váci Bernáth Kálmán Református Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola, a Madách Imre Gimnázium, a Boronkay György Szakközépiskola és Gimnázium, az I. Géza Közgazdasági Szakközépiskola, a Selye János Humán Szakközépiskola, a Király Endre Ipari Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, valamint a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola csatlakozott.

A bűnmegelőzési előadásokon összesen 201 tanuló vett részt, melyhez ennél jóval nagyobb számban csatlakoztak a nagyszülők, idős szomszédok. Több előadást a szülők és a pedagógusok is meghallgattak, illetve számos esetben a nagyszülő kísérték el a középiskolás unokáikat az előadásokra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A program különlegessége volt, hogy a váci iskolában tanuló felvidéki diákok és nagyszüleik is részt vettek az előadásokon, így a bűnmegelőzési tanácsok Magyarország határain túlra is eljutottak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments