Előbb ütött, majd vascsővel tört-zúzott a váci férfi

rendőri intézkedés - MTI fotóA Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat testi sértés vétség, testi sértés bűntett kísérlet, garázdaság vétség, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Jenő 31 éves váci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves férfi 2015. július 15-én 13 óra körüli időben egy váci kereszteződésben – minden előzmény nélkül – a felkarján megrúgott egy gyalogost, majd távozott a helyszínről. A bántalmazás következtében a nő az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Központi Gyógyszertár Vác

Ezt követően a gyanúsított bement egy egészségügyi intézménybe – a városi pszichiátriai gondozóintézetbe -, ahol egy vascsővel a kezében először az orvosra, majd annak asszisztensére támadt. A férfi a doktornőt ököllel is megütötte, míg a másik sértettet hastájékon megrúgta. A két nő a bántalmazás következtében könnyebben sérült meg, azonban tekintettel a támadás eszközére és intenzitására, akár súlyosabb sérülés is bekövetkezhetett volna. G. Jenő ezután szándékosan megrongálta az intézmény több berendezési tárgyát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A bejelentést követően a váci rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a 31 éves férfi ellenállt a rendőri intézkedésnek. Néhány perc elteltével elfogták és további ellátás céljából kórházba szállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu.

A gyanúsított ellen a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. A nyomozóhatóság előterjesztést tett G. Jenő előzetes letartóztatásának indítványozására. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments