Fejlesztések a Váci Dunakanyar Színházban

Dunakanyar Színház logójaA Váci Dunakanyar Színház ismét számos felújítással-korszerűsítéssel készül a nyári szünetben az új évadra, az egyik legfontosabb előrelépés, hogy az oldalbejáratnál akadálymentes rámpa épül a mozgáskorlátozottaknak.

A színházban a kezdetektől nehézséget okozott, hogy nem volt klasszikus művészbejáró, illetve a színészeknek nem állt rendelkezésükre zuhanyzó, külön mellékhelyiség. Nos, a nyári szünet átépítései keretében ez is megoldódik, de a nézők komfortját szolgáló fontos felújítások is megvalósulnak a WC-mosdó blokk bővítésével.

Központi Gyógyszertár Vác

A színházban az új évadban is főszereplő lesz Hobó, a nevével fémjelzett bérleti sorozatban négy verses-zenés est várja a közönséget. A műveikkel megidézett költők pedig: József Attila, Jim Morisson és Vlagyimir Viszockij (Hármasoltár); Ady Endre; Pilinszky János; Csokonai Vitéz Mihály.

Miután az előző évadban nagyon népszerűek voltak a Víg Vác bérlet előadásai, a 2015/2016-os szezonban újra lesz ilyen sorozat, három felhőtlen szórakozást ígérő darabbal. (Ribáry Zoltán) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments