Váci siker a második Aquarius triatlon versenyen

A váci csapat a dobogónA rekkenő hőség ellenére is rengetegen vettek részt a második alkalommal megrendezett Aquarius Triatlon Versenyen Dunaújvárosban. Az egyéni versenyzőkre 1900 méter úszás, 90 km kerékpározás és 21 km futás várt. Az idei évben már váltóversenyt is meghirdettek a szervezők, ahol is 15 csapat indult. Itt minden egyes számot külön – külön versenyző teljesített.

Ebben a számban indult Vác 120+ néven Cs. Nagy András, Schattler Gábor, Czombos Péter alkotta váci trió is. A versenyt a váciak szemszögéből András kezdte az úszással, aki az egész mezőny első harmadában jött ki a Duna-holtágból. Váltást követően Gábor ült a kerékpárra és remek teljesítményével az élen tartotta a váltót. Gábort leváltva Péter ment ki a futópályára, de sajnos nem tudta megtartani előnyüket a remekül versenyző Dunafin Team előtt. Így másodikként ért célba, sajnos némi napszúrással együtt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A csapat azért nem volt elkeseredve, hiszen az Orfűi győzelem után ismét dobogóra állhattak, igaz most be kellett érniük az ezüstéremmel. Összességében egy jól szervezett, kellemes hangulatú versenyt sikerült összehozniuk a dunaújvárosiaknak, amely jó néhány versenyszervezőnek példaértékű is lehet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments