A Partycsókák a városi tévében: jelentkezz!

PartycsókákEgyre több mulatós helyen találkozhatunk a Partycsókák Band-del, hiszen ők aztán, ha kell, reggelig húzzák a talpalávalót a közönségnek. De honnan jött ez a nem éppen hétköznapi névválasztás?

– A Partycsóka név egy hirtelen jött dolog volt, mert amikor a mi kis zenekarunk összeállt – Králik Csabi, Vladár Gábor és Steidl Tamás – és így kezdtünk el járni rendezvényekre. Akkor még nem volt semmi nevünk – kezdte a Váci Naplónak mesélni Tomi, az énekes-billentyűs.

Aztán jött a fordulat, egy jó ötlet.

– Egy városi rendezvényen kérdezték meg tőlünk azt, hogy hogyan mutassanak be minket, mire hirtelen az egyikünk rávágta: Partycsókák. Így lett a zenekar neve ez – nevetett a zenész, aki nemrég nagy fába vágta a fejszéjét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Központi Gyógyszertár Vác

Hobbiból egy ideje elkezdett foglalkozni ugyanis a kamerákkal, a televíziózással. Videóklipeket készített, most pedig saját zenés műsora indult a városi televízióban.

– A műsorom, ami most a Vác és környékén fogható csatornán indult, saját ötlet volt. Szerettem volna a környékbeli zenészeket bemutatni, amely szórakoztató műsorként is szolgál. Egyelőre saját erőből készítem és várom mindazok jelentkezését, akik szeretnék megmutatni magukat nálunk!

Köszönet Kegyes Zoltánnak és az Es Tv csapatának, hogy lehetővé tették mindezt – mondta Tamás.

A Partycsóka showt most pénteken este nézhetik meg a városi televízióban. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments