Azonosították és keresik a vasárnap reggeli váci szurkálót

Markovics Gábor körözött személyA Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el egy vasárnap reggelre ismertté vált bűncselekménnyel kapcsolatban. A feltételezett elkövetőt beazonosították a rendőrök.

A rendőrség ügyeletére 2015. augusztus 2-án 7 óra 30 perckor érkezett bejelentés, amely szerint az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy sérült nőt látnak el Vácott a Hattyú utcában. A nőnek bűncselekményből származó szúrt sérülése volt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a haladéktalanul megkezdett adatgyűjtést és tanúkutatást követően beazonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható személyt.

Központi Gyógyszertár Vác

A 49 éves váci Markovics Gábor ellen országos elfogató parancsot bocsátottak ki a nyomozók.  A férfi mielőbbi feltalálása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Markovics Gábor  jelenlegi hollétéről vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-1-236-2894 telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments