Ismeretlen támadót keresnek a váci rendőrök

Naszály úti aluljáró-700A váci rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához. A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ugyanis eljárást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. augusztus 12-én 12 óra 45 perc körüli időben gyalogosan közlekedett Vác lakott területén belül, a Naszály úti gyalogos aluljáróban, Deákvár irányából a 2-es számú főút irányába. Ekkor szóváltásba keveredett egy kerékpárral közlekedő férfival.

Központi Gyógyszertár Vác

A szóváltást követően az ismeretlen tettes a biciklis után futott és a csomagtartóját megragadva rángatni kezdte, majd a sértettet a kerékpárral együtt az aluljáró oldalfalának lökte. A férfi ennek következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett. Az ismeretlen személy az esetet követően elhagyta a helyszínt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Kérik, hogy aki az ismeretlen tettes kilétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

2 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments