Itt a rossz hír: nyakunkon az újabb vízözön?

időjárásAz Időkép jelentése szerint ma, kedden eleinte sokfelé, majd főként északon és keleten kell számítani további záporokra, zivatarokra, hevesebb zivatar még mindig előfordulhat. A Dunántúlon ugyanakkor már hosszabb időre is kisüthet a nap. Sokfelé feltámad az északnyugati szél. Hajnalban 15-20 fok közé csökken a hőmérséklet, délután 20-27°C-ot mérhetünk.

Szerdán elsősorban az ország északkeleti felén számíthatunk további záporokra, zivatarokra, a Dunántúlon pedig szakadozottabbá válhat a felhőzet. A szél többfelé élénk, erős lehet. Délután 18-28 fokig emelkedik a hőmérséklet, délen lesz melegebb.

Központi Gyógyszertár Vác

Csütörtökön is számítani kell még eső, záporok, helyenként zivatarok kialakulására, csak helyenként lehetnek hosszabb napos időszakok. Gyakran élénk, erős lesz a szél. A frissebb hajnalokat követően napközben 18-26°C várható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Pénteken már többfelé szakadozottabbá válik a felhőzet, de szórványosan – elsősorban északkeleten – még kialakulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szelet élénk lökések kísérhetik, 21-26 fok közötti maximumokra van kilátás. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments