Lesz meccs Vácon, eredményt hozott az öthetes munka

labdarúgásA tegnapi stadionbejárás után eldőlt, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC teljesítette a stadionjára vonatkozó infrastrukturális követelményeket, így a Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyezte a klub számára, hogy hazai mérkőzéseit a váci stadionban rendezhesse meg a szezonban – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

A váci stadion centerpályája II. osztályú hitelesítést kapott az MLSZ-től, így biztossá vált, hogy már a szombati, Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést Vácott rendezheti meg a klub.

Központi Gyógyszertár Vác

A Nemzeti Sport Online azt is megtudta, hogy a váciak – az önkormányzat és a klub megbízottai illetve a szurkolók áldozatkész munkájának köszönhetően – öt héten keresztül dolgoztak azért, hogy minden előírásnak megfeleljenek.

A váci stadionban egyebek mellett székeket kellett kicserélni, szociális blokkokat, öltözőket kellett felújítani, illetve szükség volt biztonságtechnikai intézkedések meghozatalára, orvosi és doppingszoba kialakítására, a sajtópáholy rendbetételére és a vendégszektor elkülönítésére is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A Vác–Dunaújváros bajnoki mérkőzés a labdarúgó NB II 2. fordulójában szombaton, 17.30-kor kezdődik a váci stadionban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments