Már az iskolakezdésre készülnek a váci iskolákban

tankönyvMegérkeztek a tankönyvek a váci tankerület intézményeibe, így a szeptember 1-i iskolakezdéskor már átvehetik a diákok a csomagokat. Idén egyébként nem névre szóló egységpakkokat kaptak a diákok, hanem az általuk megrendelt könyvek érkeztek, így az intézmények maguk állították össze a tanulók csomagjait.

A témáról az ES Tv Nagyító című műsora faggatta a váci tankerület új vezetőjét, Verebélyi Ákost, aki azt is elmondta, hogy a tankönyvek árát csekken vagy átutalással kell majd befizetni, amit szeptember 15-ig kell teljesíteniük a szülőknek.

Központi Gyógyszertár Vác

– Van ahol már a héten értesítették a szülőket, hogy már mehetnek a könyvekért. Egészen pontosan az ő kérésükre, mert ők mondták, hogy sokkal jobban szeretnék, hogy ne kelljen kapkodni elsején azzal, hogy még bekötik a könyvet és kedden már vigyék a gyerekek, hanem egy hétvége alatt ezt szépen mag tudják tenni – mondta Verebélyi Ákos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Az igazgató hozzátette, hogy a szülők egy bizonylaton átveszik a tankönyveket, egy példány marad az iskolánál, egy példányt ők átvesznek és kapnak egy csekket, amin be kell fizetni a könyv ellenértékét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments