Tizenkét éves whisky-t loptak, keresi őket a rendőrség

Bolti lopásA Váci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya előkészítő eljárást folytat tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi június 5-én 15 óra 40 perc és 15 óra 45 perc közötti időben egy váci üzletből eltulajdonított egy üveg 12 éves Chivas Regal márkájú whiskyt. A cselekményt az üzlet biztonsági kamerái rögzítették.

Az egyik ismeretlen tettes kb. 185 centiméter magas, 20 év körüli, vékony testalkatú férfi, aki az elkövetéskor fekete pólót és fehér felirattal ellátott, fekete színű nadrágot, valamint egy fekete színű baseball sapkát és napszemüveget viselt. Bal csuklóján egy fehér színű karóra volt. Különös ismertető jele, hogy a jobb lábán egy tetoválás található.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Központi Gyógyszertár Vác

Társa kb. 170 centiméter magas, 20 év körüli, vékony testalkatú férfi, aki az elkövetéskor sötétkék színű hosszú ujjú felsőt és sötétkék színű rövidnadrágot, valamint egy bordó színű baseball sapkát és egy szürke színű, magas szárú tornacipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri vagy a szabálysértés elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments