A Boronkay az ország legjobb szakközépiskolája

Boronkay logóA váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium vezeti a szakközépiskolák 2016-os rangsorát, az első öt közé két fővárosi intézmény is bekerült. Elkészült a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról – írja az eduline.hu.

A szakközépiskolák közül a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium végzett az első helyen, a második a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium, a harmadik ebben az évben is a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola lett. A negyedik és az ötödik a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakközépiskola, illetve a szintén budapesti Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Központi Gyógyszertár Vác

A szakközépiskolákat a diákok tanulmányi eredményei, valamint a tanulmányi versenyeken elért helyezésük alapján rangsorolták, de figyelembe vették a kompetencia felmérés eredményeit is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments