A szobi járásban gyorsabban nőttek tavaly a jövedelmek

NAV ügyfélszolgálatA váci járásban az adóhatóság adatai szerint 6,1 százalékkal nőttek 2013-hoz képest tavaly a jövedelmek, ezzel a középmezőnyben vagyunk. Hozzánk képest ugyanis a szobi és a nagykőrösi járásban élők 1,1 százalékkal magasabb emelkedésről vallottak a NAV-nak.

A 2014-ben megszerzett jövedelméről 1 millió 304 ezer magánszemély (köztük egyéni vállalkozó) nyújtott be személyijövedelemadó-bevallást, ami 13 ezerrel több, mint egy évvel korábban.

Központi Gyógyszertár Vác

Az elmúlt években mind az összjövedelem, mint az összevont jövedelem dinamikus ütemben emelkedett. Az összjövedelem 261,2 milliárd forinttal haladta meg a 2013-as adatot, ami 7,7 százalékos emelkedést jelent. Így a magánszemélyek együttesen 3637,5 milliárd forintra tettek szert, adófizetési kötelezettségük pedig – változatlan adóterhelés mellett – 521 milliárd forint volt.

Százmillió forint feletti osztalékjövedelemmel összesen 317 magánszemély rendelkezett, a legnagyobb
bevallott összeg pedig 4,3 milliárd forint volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Árfolyamnyereségből két adózó jutott egymilliárd forint feletti jövedelemhez, a top árfolyamnyereség 1,8 milliárd forint volt.

A teljes cikk további érdekes információkkal a Váci Napló október 23-i pénteki számában olvasható! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments