Egy lakossági fórum a lámpa alatt, ahol beleugattak a vitába

lakossági fórum Sejcében a ralliról-250Lakossági fórumot tartottak a sejcei lakótelep buszfordulójában, a téma a jövő hétvégi ralliverseny. Fodor Krisztián, a szervező Speed Rally Team vezetője egy nagy paksaméta papírt szorongat a kezében, de nem kell puskáznia, tudja, hogy mit akar mondani.

Ezúttal a sejceiket nem érinti a verseny, mert az autók a Gombási úton startolnak, a szerpentinen egészen a kőbánya bejáratáig haladnak és onnan visszafordulnak. Annyi kényelmetlenséget okoznak csak, hogy ezen a napon a sejceiek csupán a 2-es főút felé tudnak zavartalanul autóval közlekedni, illetve a buszok a néhány óra alatt módosított menetreddel közlekednek.

Központi Gyógyszertár Vác

A verseny alatt a lezárt útszakaszon óránként beengedik az ott lakókat is.

Itt akár vége is lehetne a fórumnak, mert a sejceieket alig érinti a rendezvény, ám szót kér Bóth János városi képviselő, aki többször is arra hivatkozik, hogy ingatlantulajdonosként az ő szabad mozgását is korlátozzák majd.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

– Ez a rendezvény a demokrácia megcsúfolása – adja meg az alaphangot a további tárgyaláshoz az önkormányzat szocialista képviselője, pártelnök.

Részletes riportunkat, amelyből kiderül, milyen ugatás is volt a fórumon, és végül mire jutottak az egyre hevesebben vitázók akkor este a lámpa alatt, a Váci Napló október 30-i pénteki számában olvashatják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments