Eötvös Cirkusz: a legenda Vácott

Eötvös Cirkusz kép3Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, 95 évvel ezelőtt. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz átalakult a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává. Erről a váciak is meggyőződhetnek, hiszen október 22. és 25. között városunkban tartják fellépéseiket a Vásártéren.

Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda tartozik az Eötvös Cirkusz történelméhez.   Ez adta az ötletet, hogy ez évben az Eötvös Cirkusz 2015 című új műsora a legendák világába kalauzolja el a nézőket.

Központi Gyógyszertár Vác

Műsorukban legendás történetek jelmezében lépnek fel a művészek: megelevenedik a Rómeó és Júlia, az Oroszán király meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal, Mary Poppins és az állatsereglete, a Szép és a Szörnyeteg, Esmeralda története a Notre Dame–ból, és a Vadnyugati Hatosfogat.

Idei turnéjuk során láthatják az érdeklődők Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét, melyben 120 állatot tekinthetnek meg. A porondon 70 idomított állat jelenik meg: zebra, dromedár, kenguru, rénszarvas, mosómedve, láma, páva, tarajos sül, sas, amerikai bagoly, papagáj, borz, póni, pelikán, leguán, krokodil, óriáskígyó, szamár, teve, birka, kecske, nagy sörényes fehér oroszlán, rózsaszínű tigris, bengáli tigris, és még folytathatnánk…

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Egy igazi csemege lesz a váci vendégszereplés a cirkuszt szerető közönségnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments