A mélygarázsról, a P+R parkolókról még tárgyal a város

Fördös Attila-250A testvérvárosi kapcsolatokról, a mélygarázsról, a P+R parkolókról, a Kosdi úti körforgalomról és sok egyéb, a városban élők életét befolyásoló, megoldatlan problémáról esik szó a Fördős Attila polgármesterrel készített interjúnkban.

A városvezető azt mondja: időnként nagyon nehéz megértetni a közvéleménnyel, hogy egy-egy döntés sorsa  nem elsősorban a városvezetésen múlik, erre példaként a mélygarázst említi.

– Az utóbbi időben gyakorlatilag nem történt semmilyen lényeges változás. A beruházást a bank által kiválasztott kivitelező befejezte, elvileg a létesítményt meg lehetne nyitni.

Központi Gyógyszertár Vác

A város korábban jelezte, hogy megvenné a mélygarázst, ám ehhez kormányzati jóváhagyás és támogatás kellene. Egy tavalyi megbeszélésen miniszteri szinten kaptunk ígéretet, a héten is tárgyalunk, remélem, mielőbb megtaláljuk a legjobb megoldást. (A megbeszélésre csütörtökön, lapzártánk után került sor – a szerk. megjegyzése.)

Egyébkén elvileg a bank önállóan is dönthet a mélygarázs megnyitásáról, ám nyilván előtte tárgyalnia kell velünk a parkolási rend újragondolásáról. Egyelőre nem kaptunk ilyen megbeszélésre meghívót – mondta a polgármester.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A teljes interjút, amelyben szó esik még a P+R parkolókról, a Vácra tervezett Attila-szoborról és a Kosdi úti körforgalom körüli bonyodalmakról is, a Váci Napló november 6-i pénteki számában olvashatják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments