Kulka Jánossal jönnek Vácra az Angyali viszonyok

Sándor ErzsiNovember 29-én vasárnap 20 órakor kezdődik az Angyali viszonyok című zenés, irodalmi est. Matkovich Ilona, a műsor egyik szerzője és rendezője lapunknak elmondta: ez a negyedik alkalom a sorozatban. „Alig hiszem el, de eddig mindig megtelt a művelődési ház színházterme. A váciak nyitottak és kíváncsiak az újdonságra” – tette hozzá.

– Mennyiben újdonság egy ilyen műsor?

– Abban mindenképp, hogy csak kortárs szerzők műveiből válogatunk Fazekas Lászlóné rendezőtársammal, és mindig találunk olyan novellákat, amelyeken egyszerre lehet sírni és nevetni. Azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy mélysége, színe és ragyogása legyen egy ilyen műsornak. Be akarjuk húzni a nézőket egy kitalált világba, ahol minden megtörténhet, még az is, hogy egy nagyon is mai témájú novella egy gregorián dallamban oldódjon fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Központi Gyógyszertár Vác

– Kik lépnek fel az idei műsorban?

Kulka János mellett ismét Sándor Erzsi (képünkön) és Szaniszló Judit hangján szólalnak meg a történetek. Aki volt már ilyen esten, tudja, hogy Szaniszló Judit saját novelláit mondja el, összetéveszthetetlen stílusban. A zenészek és énekesek száma idén kibővült, a teljesség igénye nélkül: ismét színpadra lép Orosz Attila, Fazekas László, Inotay Gergely, és nem utolsó sorban Patrik Judit, aki elénekli majd A legnagyobb hős című slágert, amelynek megszólalását már alig várom. A műsor állandó közreműködője a Váci Harmónia Kórus is szuper dalokkal készült, és lesz két meglepetés énekesünk is.

A műsort vasárnap este láthatják az érdeklődők a művelődési központban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments