Váci pandabocsok a magyar válogatottban

PandasVasárnap fantasztikus lehetősséggel élhetnek az U17-es serdülő korosztályú meglepetés csapatunk legjobbjai, meghívást kaptak abba az utazó keretbe, s már 2 hete edzenek is a csapattal, amely Magyarországot képviseli egy ausztriai ifjúsági és serdülő tornán!

Az „All Star Team Ungarn” néven nevezett magyar csapat az első kezdeményezés lehet, a jövőbeni magyar serdülő és ifjúsági válogatott kialakítására. Köszönet ezért a Budapest Wolves vezetésének, akik kijárták ezt a lehetőséget és összehozták a csapatokat, s biztosítják az edzési lehetőséget az angyalföldi edzőpályájukon.

Központi Gyógyszertár Vác

Majd minden csapat képviselteti magát néhány játékossal, akinek serdülő csapata szerepelt az U17-es magyar bajnokságban. A mi pandabocsaink 10 fővel képviselik a Vác Pandas csapatát, így a Farkasok mögött a második legnépesebb csapategységet képviselik! Nagyon büszkék vagyunk rájuk és nagyon szurkolunk nekik a nagyon nem könnyű ellenfélnek tűnő osztrák válogatott (Team Austria) elleni összecsapáson.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Az osztrák csapat remek, jól felkészült és összeszokott játékosokból áll, hiszen az osztrák bajnokság Európa második legerősebb bajnoksága a német bajokság után! Reméljük a fiataljaink egy életre szóló élménnyel és a későbbiekben jól felhasználható tapasztalatokkal is gazdagodnak. Szurkoljunk együtt a váci pandáknak és a magyar csapatnak! Go Pandas! Hajrá Magyarok! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments