A Reménység karácsonya: várják a támogatók jelentkezését

Váci Reménység Egysület logójaA Váci Reménység Egyesülete, hagyományait követve december 24-én csütörtökön 11-12 óra között az egyesület Kosdi úti stadionjában – az udvaron – az arra rászorulóknak egy tál meleg ételt és csomagot oszt.

„Kedves rászorulók! Azt, hogy a felkínált lehetőséggel éljenek, élnek, ne szégyelljék! Sokan megmozdultak, meg is fognak nyilván most is önökért, csak önökkel, mert ezt önökért tesszük tiszta szívvel, örömmel. Tisztelettel hívjuk, elvárjuk tehát december 24-én. Egyben kérjük a tisztelt olvasót, hogy a környezetükben élő rászorulók figyelmét szíveskedjen felhívni, hogy éljenek a lehetőséggel” – olvasható az egyesület felhívásában.

Központi Gyógyszertár Vác

„Várunk minden olyan felajánlást, ami segítséget nyújthat tartalmasabb együtt gondolkodásunkhoz. Kérjük bizalmukat, mert egyesületünk szellemisége is arra kötelez, hogy tisztességgel véghezvigyük e nemes cselekedetet. A Rákóczi téri, hajléktalanokat fogadó szállással történő megállapodásunk szerint a szét nem osztott élelmet, csomagot részükre adjuk át.

Fentiekkel kapcsolatban szívesen állunk bővebb információkkal rendelkezésükre a 30/471-7011-es telefonon. Szerezzünk közösen örömöt 2015 karácsonyán is azoknak, akik rászorulnak gondoskodásunkra!” – fejeződik be a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott felhívás. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments