Átadták az Apor pályázat díjait

Apor díjátadásAdvent első vasárnapján ünnepélyesen hirdette ki Dr. Lukácsi Zoltán a Győri Hittudományi Főiskola rektora és Fülöpné Dr. Erdő Mária a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora a „Miben példakép Apor Vilmos püspök a mai ifjúságnak?” című pályázat eredményeit.

A két főiskola rektora értékelte a pályázat tapasztalatait, méltatta az eredményeket és örömét fejezte ki a nagy érdeklődés miatt, hiszen az ország minden részéről  igényes pályamunkák érkeztek, amelyek megmutatták a fiatalok hitét és Apor Vilmos püspök iránti tiszteletét. A legjobb pályamunkáért járó díjakat Dr. Pápai Lajos győri megyéspüspök adta át. A rendezvény keretében a résztvevők együtt imádkoztak Apor Vilmos püspök sírjánál és közbenjárását kérték hazánkért és ifjúságunkért, majd megtekintették az Apor Vilmos emlékkiállítást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megérkeztek az első kisgyermekek az új váci bölcsődébe

Központi Gyógyszertár Vác

Díjazottak: Az esszé kategóriában: 1. helyezés: Telkes Beáta (17 éves), 2. helyezés: Horváth Renáta (18 éves) és Mikolás Veronika (18 éves), 3. helyezés: Takács Réka Orsolya (15 éves) és Füredi Virág (15 éves).

A film kategóriában: 1. helyezés: Pápai Dániel (21 éves), 2. helyezés: Mátyás Boldizsár, (17 éves) és Horváth Gábor (18 éves), 3. helyezés: Sági Benedek (18 éves), 3. helyezés: Vincze Natália (15 éves) és Vincze Mikós György (16 éves). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments