Hűha! Egy anya fahusánggal verte felnőtt fiát

rendőrautóNem mindennapi ügyben nyomozott az elmúlt hetekben a Dunakeszi Rendőrkapitányság, amely eljárást folytatott testi sértés bűntett kísérlet és kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Ilona 63 éves dunakeszi lakos ellen. A nő ugyanis rendszeresen verte 41 éves fiát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 63 éves asszony július 17-én 18 óra körüli időben dunakeszi lakásukban szóváltásba keveredett a fiával, akinek a fejét és a testét egy fa husánggal többször megütötte. Ezt követően a gyanúsított magához vett egy konyhakést és azzal a sértett bal vállát megszúrta. A bántalmazás következtében a 41 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

Központi Gyógyszertár Vác

A rendőrségre másnap hajnalban egy szomszéd tett bejelentést, mivel a lépcsőházban hangos kiabálást hallott. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai a helyszínen elfogták és előállították az asszonyt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Az eljárás során kiderült, hogy B. Ilona az elmúlt fél évben kézzel, illetve egy seprű nyelével napi rendszerességgel bántalmazta a fiát – írja a police.hu.

Az illetékes bíróság 2015. július 20-án előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments