Interjúkönyv jelent meg Beer Miklóssal

Borító Beer MiklósGondolatébresztő interjúkötet jelent meg karácsony alkalmából dr. Beer Miklós váci püspök atyával. A könyvben szó esik világunkról, az egyházról és a hit titkairól.

Püspök atya hangsúlyosan szól a menekültkérdésről, annak hátteréről és arról, valójában mi veszélyezteti kereszténységünk jövőjét. Tudjuk-e az örök élet távlatából szemlélni világunk eseményeit? – teszi fel a kérdést.

A tőle megszokott nyíltsággal beszél a paphiányról, elmondja véleményét a cölibátusról, a válásról, a szentgyónásról, emberi kapcsolatainkban elkövetett visszatérő hibáinkról. Szól a betegséggel küzdők fájdalmáról, a halálról, az eutanáziáról, az imádság fontosságáról, és felidézi élete meghatározó, személyes élményeit, találkozásait is.

Központi Gyógyszertár Vác

Válaszol Réti Józsefnek arra a kérdésre is, miért érzi oly közel magához Ferenc pápát és Assisi Szent Ferencet – akinek imájából a könyv címét is kölcsönözte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Aki részese akar lenni egy tartalmas beszélgetésnek, december 16-tól megvásárolhatja a Szeressek ott, ahol gyűlölnek című 150 oldalas könyvet 2790 Ft-ért személyesen Vácott, a Püspöki Hivatalban (Migazzi tér 1.), vagy megrendelheti az Új Ember Online Könyváruházban, a bolt.ujember.hu címen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments