Itt a meglepetés: karácsonyra jégpályát építenek a főtéren!

főtéri betlehem-250Az idén először állították fel a betlehemi jászolt a főtéren, a látványos szoborcsoportot kedden este Beer Miklós megyéspüspök szentelte meg. Fördős Attila polgármester ünnepi beszédében pedig bejelentette: az önkormányzat két szakbizottságának javaslata alapján karácsonyra jégpályát alakítanak ki a Március 15. téren.

Az immár szokásos adventi forgatagot városunkban ebben az esztendőben egy betlehemi jászol is díszíti. A szép látványosságnak már a szentelés után is sok nézője akadt. Nagyon sokan kisgyermekükkel vettek részt a kedd esti eseményen.

Központi Gyógyszertár Vác

A szentelés alkalmából tartott beszédében Födős Attila az elkövetkező napok terveiről is szólt. Bejelentette, hogy hamarosan egy cég egy jégpályát épít a főtéren a templom körvonalait jelző kőfalon belül. Elkészülte után az iskolák minden nap 8 és 14 óra között oktatásra is használhatják, majd ezt követően bárki korizhat 500 forint belépődíj ellenében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

A városvezető megjegyezte: azt szeretnék, hogy a jégpálya karácsonyra már működjön. A pályán folyamatosan lesz jég egészen karácsonyig utánig, hiszen a víz hűtéséről külön berendezések gondoskodnak majd. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments