Két nap alatt két baleset is történt Vác közelében

baleseti helyszínelésÖsszeütközött két személyautó Rád és Penc közötti útszakaszon – írja a hirpress.hu. Az elsődleges információk alapján egy ember megsérült a balesetben, ezért hozzá mentőt hívtak. Szombaton Szendehely közelében volt egy súlyos baleset. 

A járműveket a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejéig forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Szombaton este kamion és két személyautó ütközött össze a 2-es főúton Nógrád megyében. A kamion üzemanyaga kifolyt az úttestre, Rétság és Szendehely között teljes az útlezárás.

Központi Gyógyszertár Vác

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a forgalmat Nógrád és Diósjenő felé terelik. Noskó Zsolt ismertetése szerint egy Rétság irányából Vác felé haladó kamion eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol két, Rétság felé tartó személygépkocsival összeütközött, és az oldalára borult.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

A kamionnak ezt követően egy harmadik személygépkocsi is nekiütközött.

Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben négyen sérültek meg, a műszaki mentésen a rétsági és a váci hivatásos tűzoltók dolgoztak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments