Szombaton hozza el karácsonyfáját a főtérre

karacsonyfaA Madách Imre Művelődési Központ karácsonyfa díszítő versenyt hirdet. Készítse el saját ötlete alapján feldíszített karácsonyfáját és hozza el a váci főtérre! Idén a versenyt az Adventi vásár keretében rendezik meg, így a karácsonyfákat a váci főtéren állíthatják ki a résztvevők.

Nevezés: egyénileg és csoportosan is lehetőség van nevezni. A kitöltött nevezési adatlapot kérik, hogy az alábbi lehetőségek valamelyikén juttassa el a Madách Imre Művelődési Központ részére: személyesen a Madách Imre Művelődési Központ információján, e-mailen: titkarsag@mimk.vac.hu, postai úton: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 63.

Központi Gyógyszertár Vác

Feltételek: a kreatív díszek beszerzése, illetve elkészítése saját ötlet alapján, valamint elhelyezése a fenyőfán. A díszítendő fa biztosításáról a pályázó gondoskodik. A cél, hogy karácsonyi hangulatú, egyedi karácsonyfa dekorálási ötletek valósulhassanak meg. A kreativitást díjazza a zsűri, nem feltétel a díszek házilagos elkészítése. Kérik, ügyeljenek arra, hogy a kész kompozíció minden esetben maradjon a jó ízlés határain belül!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

A karácsonyfák megtekinthetőek 2016. január 3-ig a főtéren.

Az elkészült karácsonyfákról fotók készülnek marketing céllal, valamint a sajtót is tájékoztatja az eredményről a Madách Imre Művelődési Központ.

A zsűri három tagból áll, akik megtekintés után értékelik a pályamunkákat és díjat osztanak. A zsűri és a szervező (MIMK) fenntartja a jogot, hogy a verseny kiíráshoz nem illeszkedő pályamunkákat kizárhatja a versenyből.

A karácsonyfa feldíszítése az alábbi időpontokban:

–  2015. december 11 – én, pénteken,

–  december 12-én, szombaton 12 óráig a helyszínen.

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás:

december 12-én, 15 órakor a főtéren.

A feldíszített karácsonyfák éjszakai őrzéséről gondoskodunk.

Bővebb információ: Madách Imre Művelődési Központ
2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 63. Tel: (27) 518 200 ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments