A Boronkay Magyarország legjobbja a Honfoglaló versenyén

Boronkay-győzelem a Honfoglalóban1-250A Honfoglaló egy 2002 óta működő stratégiai és kvízjáték. Magyarországon kétféle ember van: aki már játszott vele és aki játszani fog. 2015. november 4-én versenyt hirdettek az iskolák számára, ahol értékes nyeremények csábították játékra a dákokat. A megmérettetésben a Boronkay lett Magyarország legjobb középiskolája a Honfoglaló által meghirdetett iskolák versenyén.

Az iskolák versenye teljes időszakában a Honfoglaló játékosok az általuk megszerzett pontokkal megajándékozhatták egykori, mostani vagy épp kedvenc középiskolájukat is. A játékban részt vevők nem veszítették el a verseny időszaka alatt gyűjtött pontjaikat, de azok mennyisége megjelent a kiválasztott iskola nevénél is.

Központi Gyógyszertár Vác

A Boronkay közössége: volt és jelenlegi diákok, szülők, nagyszülők, tanárok és sokan mások hihetetlen összefogással játszottak az iskoláért. A játék 2015. december 4-én zárult. A ranglistán óriási fölénnyel 14.028 játékkal és 22.697.641 ponttal a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium végzett az első helyen! Több mint 4000 játékkal győztük le a második helyezettet!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Boronkay-győzelem a Honfoglalóban2-500A valóban hasznos, nagy értékű nyereményeket – 100 000 forintos Bookline könyvcsomagot, 5 darab Philips monitort és 3 darab Acer tabletet – a Honfoglaló egyik képviselője, Nagy József adta át az iskola karácsonyi ünnepségén. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments