Megint Dunakeszin indul a 7. Dunakanyar Hangja verseny

Dunakanyar Hangja 2016 zsűrije-700
A zsűri tagjai (balról-jobbra): Farkas Pál zeneigazgató, karmester, Toldi Tamás művészeti díjas énekes, dalszövegíró, Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Szolnoki Péter énekes, dalszerző, Kaszás Géza színművész

Mint minden évben, a szervezők ezúttal is sajtótájékoztató keretében mutatták be a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny zsűritagjait. Az eseménynek – szokás szerint – csütörtök délután a dunakeszi Part Cafe étterem adott helyet.

A megjelenteket Wernke Ádám, a Dunakanyar Hangja verseny ötletgazdája és főszervezője köszöntötte, majd a városvezetés képviseletében Csoma Attila fejezte ki örömét, hogy idén is Dunakeszin, a művelődési központban tartják meg az országos hírű, nagyon színvonalas rendezvényt. Ezt követően a szervezők bemutatták az idei zsűri tagjait.

Központi Gyógyszertár Vác

Az elismert szakemberek elmondták, hogy minden versenyzőt építő kritikával fognak illetni, és úgy véleményezni a produkciókat, hogy az segítség legyen a további karrier építésében. Mindenkinek azt ajánlják, hogy ha éreznek magukban tehetséget az énekléshez, ne féljenek, mindenképpen jelentkezzenek és mutassák meg magukat bátran!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

VN.hu-ra AJÁNLJUK KISKOCKA2016-01-15
Írható CD- és DVD-lemezek a Halló Mintaboltból!

 

Loksa Levente szervező elmondta: idén is egy nagyon színvonalas versenyre várják a jelentkezőket. A Dunakanyar Hangjára a válogatás napjáig, egészen február 13-ig lehet jelentkezni, akár e-mailben, Facebook-on, vagy akár aznap, ott személyesen is a helyszínen.

A jelentkezés ezúttal sincs korhatárhoz kötve, bárki jelentkezhet, bármilyen zenei műfajban, sőt akár saját szerzeménnyel is!

Két kategóriában hirdetnek majd győztest: gyermek és felnőtt kategóriában. Az értékes nyeremények között stúdiófelvétel, videoklip forgatás, wellness hétvége, vacsorameghívás és számos tárgynyeremény is szerepel.

Érdemes jelentkezni, hiszen a Dunakanyar Hangja eddigi felfedezettjei között szerepel például Kováts Vera és Benji is, akiknek szintén ez a verseny adott először erőt és lehetőséget a további fejlődéshez. Benji például tavaly 3. lett az X-Faktorban, idén pedig bekerült a Dal legjobb 30 előadója közé.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Bővebb információ a versenyről: www.dunakanyarhangja.hu. (Fotók: Endrész Zita, Mózes Bernadett)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments