Kreditpontokért lehetnek hallgatók a váci pedagógusok is

apor_vilmos_kf_logoNeveléstudományi konferenciát rendeznek az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán április 21-én. Váci pedagógusok jelentkezését is várják akár előadóként, akár a képzés résztvevőjeként.

A váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola immár negyedik alkalommal rendezi meg az országban egyedülálló Keresztény neveléstudományi konferenciáját. A konferencia témája a Ferenc pápa által meghirdetett Irgalmasság jubileumi szentéve eseménysorozatához kapcsolódik.

Címe: „Et misericordia motus est” – Irgalmasság és igazságosság a keresztény nevelésben.

Központi Gyógyszertár Vác

Az április 21-én megrendezésre kerülő konferencia a keresztény pedagógia elméletét és gyakorlatát mutatja be az Irgalmasság jubileumi szentévének gondolatköréhez kapcsolva.

A konferencia szervezőbizottsága szeretettel várja az előadók jelentkezését előadástervük rövid kivonatával, vagy tanulmányuk beküldésével. A jelentkezéseket a konferencia tudományos szervezőbizottsága értékeli, arról személyes visszajelzést küld.

A szervezők nem csak az előadók, hanem a hallgatóság jelentkezését is várják. A konferencia akkreditált pedagógus továbbképzésnek számít, melyről igazolást kapnak a résztvevők.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

További, részletes információ elérhető a főiskola honlapján a www.avkf.hu/rendezvenyek felületen valamint információ kérhető az avkf@avkf.hu címen. A jelentkezési határidő: február 29. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments