Mosolyt csaltak a kórházban ápolt gyermekek arcára

mosolytcsalni2015_h8A Vác Online regionális hírportál szerkesztősége december 22-ére jótékonysági akciót szervezett. Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, karácsony környéki esemény keretében maga a Mikulás látogatta és ajándékozta meg az ünnepeket a váci Jávorszky Ödön Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályán tölteni kényszerülő gyermekeket.

A Mikulás pedig ezúttal nem csak egymaga érkezett – munkáját olyan ismert, neves sztárok segítették, mint a külföldön és idehaza is nagy népszerűségnek örvendő dj Voksán Virág (Dj Flower), és az egyik legsikeresebb hazai dj, a Fergeteg Party-k atyja, Várkonyi Attila (Dj Dominique).

Központi Gyógyszertár Vác

Az eseményen jelen volt Kárpáti Zoltán ápolási igazgató is, aki az osztályon lévő gyermekek és szüleik nevében is megköszönte a látogatást és az ajándékozást. A gyermekek ezúttal is nagy örömmel fogadták a nagy szakállú Télapót, aki egy-egy, messzi földről hozott ajándékkal lepte meg őket

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Szerencsére ezúttal mindösszesen három gyermek volt bent az osztályon így a temérdek sok ajándék nagy része csak a későbbiek során talál majd gazdára. Kárpáti Zoltán döntése értelmében a fennmaradó ajándékok az osztályra az elkövetkező napokban esetlegesen bekerülő, valamint a gyermekügyeletre érkező kis betegek között kerülnek szétosztásra.

Huszár Károly, a Vác Online főszerkesztője köszönetet mondott a kórház főigazgatójának, Sámoly Györgynek, az egészségügyi intézmény ápolási igazgatójának, Kárpáti Zoltánnak, a gyermekosztály kollektívájának, valamint a szülőknek és gyermekeiknek, hogy szeretettel fogadták a szerkesztőség kezdeményezése nyomán megvalósult látogatást, ajándékozást. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments