Nyílt nap a rendészeti szakközépiskola iránt érdeklődőknek

rendészeti szakközépiskolaA rendőrség folyamatosan keresi azokat a fiatal jelentkezőket, akik szeretnének egy érdekes és változatos, a társadalom számára nagyon fontos területen dolgozni. A Váci Rendőrkapitányság nyílt napot rendez az érdeklődők számra.

A rendészeti szakközépiskolák államilag elismert rendőr szakképestést adó, érettségire épülő, nappali tagozatos szakképzésre várják a jelentkezőket. A képzés felvételi követelményeivel, valamint a felvételi eljárás rendjével kapcsolatos tájékoztatást már korábban ismertették. A jelentkezési határidő 2016. február 15. Éppen azért, segítve a tájékozódást, a Váci Rendőrkapitányság január 18-án hétfőn 13 órától nyílt napon várja az érdeklődőket.

Központi Gyógyszertár Vác

Emellett szinte folyamatosan várják már középiskolai végzettséggel rendelkezők jelentkezését is. „Ha cselekvőképes, állandó belföldi lakóhellyel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgár vagy, és rendelkezel érettségivel vagy azt 2016. július 1-ig megszerzed, illetve megfelelsz az egészségi, pszichikai és fizikai alkalmassági elvárásoknak, már megtetted az első lépést” – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján megjelent felhívásban. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments