Szemtanút keresnek: kerékpárral elütötte a gyalogosokat

rendőrségA Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint december 17-én 15 óra körüli időben ismeretlen személy egy kék színű kerékpárral közlekedett Vácon, a Galcsek utca gyalogos járdáján, a Széchenyi utca felől a Zrínyi utca irányába. Haladása során a Galcsek utca 3. szám előtt a járdán nekiütközött a vele szemben gyalogosan közlekedő hölgynek, majd ezt követően a kerékpárral elesett. Az esés következtében nekiütközött a neki jobb oldalon álló másik gyalogosnak, aki ennek következtében az úttestre esett.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ismeretlen kerékpáros adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta és nem győződött meg arról, hogy a helyszínen segítségnyújtásra szorul-e valaki. A baleset során az úttestre esett gyalogos nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Az ismeretlen kerékpáros körülbelül 60-65 év körüli nő volt. A bűncselekmény elkövetésekor világos vajszínű, kötött sapkát, bordó színű pamutnadrágot és sötét színű csizmát viselt.

Kérik, hogy aki az ismeretlen személy kilétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezi, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments