Jó hír a váciaknak: hétfőre megjöhet a tavaszias idő

esős téli út erdőben-700Az Időkép előrejelzése szerint pénteken eleinte még sokfelé, majd napközben egyre inkább északon, északkeleten és keleten, illetve elszórtan délnyugaton eshet. Kezdetben a Bakonyban, késő délutántól az Északi-középhegységben havas eső, hó is hullhat.

Feltámad a nyugatira, északnyugatira forduló szél, a Dunántúlon erős, akár viharos lökések is lehetnek. Délután 3-10 fokra számíthatunk. Hidegfronttól sajoghat a fejünk.

Központi Gyógyszertár Vác

Szombaton már sokfelé kisüt a nap, kisebb csapadék csupán eleinte északkeleten lehet. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északnyugati szél. Hajnalban helyenként gyengén fagyhat, napközben pedig 6-10 fok várható.

Vasárnap a nap első felében ismét többfelé eshet, de nem lesz kiadós mennyiségű a csapadék. A Dunántúlon később már felszakadozik a felhőzet, északkeleten eshet a legtovább. Az Északi-középhegységben reggel havas eső, hó is lehet. A szeles időben 7-14 fok várható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Hétfőn száraz,változóan felhős-napos, tavasziasan enyhe időre van kilátás. A délnyugati szelet erős, olykor viharos lökések kísérhetik, 13-18 fokra számíthatunk. Keddre virradóra esővel, záporokkal, megerősödő északnyugati széllel hidegfront érkezik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments