Az autók elé lökte lányát egy dunakeszi férfi

szíjjal veri a kisgyermeket-700A Dunakeszi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki családját hónapokon keresztül terrorizálta: fenyegette, bántalmazta.

A vádlott családjával Dunakeszin élt egy lakóház 8. emeleti lakásában. Élettársával két gyermeket neveltek, egy fiút és egy lányt. A férfi 2014 őszétől rendszeresen italozni kezdett. Az italtól agresszívvé vált, a család valamennyi tagját terrorizálta.

Központi Gyógyszertár Vác

A gyermekeket éjszaka felébresztette és kiabált velük. A lánygyermeket számos esetben trágár  hangnemben szidta, a semmiért megverte, megrugdosta. A fiút is többször azzal fenyegette meg, hogy megöli, megveri. Őt is több alkalommal pofon ütötte, hátba vágta, az ágyról ledobta a földre. A vádlott mindezt konkrét ok nélkül, a részegsége miatt tette.

A gyerekeket azzal is megfenyegette, hogy ha panaszkodnak az anyjuknak, ledobja őket a 8. emeletről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

2015 februárjában a férfi a lánygyermekkel a dunakeszi vasútállomásra tartott. Út közben folyamatosan veszekedett a sértettel, a kabátjánál fogva rángatta, szidta. Egyszer csak a lányt a járdáról az úttestre lökte. Az arra haladó gépkocsik hirtelen manőverrel tudták kikerülni a sértettet, így akadályozták meg, hogy elüssék őt és balesetet okozzanak – áll a Pest Megyei Főügyészség közleményében.

Ezt az esetet követően a férfit elfogták és őrizetbe vették. A vádlott viselkedése a gyermekek lelkületét súlyosan sértette, ezért nemcsak kiskorú veszélyeztetése, hanem súlyos testi sértés bűntettének kísérlete is tárgya a vádnak. A Dunakeszi Járási Ügyészség börtönbüntetésre tett indítványt a vádlottal szemben, aki előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments