Bronzéremmel és bajnoki címmel indult a sárkányok éve

Dunai Sárkányok OBAz elmúlt hétvégén, Százhalombattán, a Medencés Országos Bajnoksággal kezdődött meg a magyar sárkányhajósok 2016-os versenysorozata.

A Dunai Sárkányok SE az előző évekhez hasonlóan több kategóriában indított csapatokat. A legerősebb mezőnyben, a legjobb hazai sárkányhajós egyesületek között a férfi csapatunk a harmadik helyen végzett, a vegyes csapatunk pedig magyar bajnok lett. A versenyrutinnal nem rendelkező, vagy nem igazolt sportolóink a szabadidős csapatok mezőnyében álltak rajthoz.

Központi Gyógyszertár Vác

Rövid pihenő után folytatódik a megmérettetések sora: február 6-án, szombaton az MKKSZ legeredményesebb sárkányhajós csapatai számára rendezik meg a hagyományos medencés versenyt az Aquaworld-ben.

Február végén ünnepeli az egyesület fennállásának 10. évfordulóját, mely alkalomra a történetüket bemutató kiállítással is készülnek.

A hazai kupasorozatok és magyar bajnokságok mellett az idei év fő versenye a római nemzetek közötti EB lesz, melyen legjobb sportolóik a magyar válogatott tagjaiként állnak rajthoz- tájékoztatta lapunk munkatársát Szabó Miklós, az egyesület elnöke. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments