Néhány óra alatt több lopást is elkövettek

rendőrségA Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Zoltán 18 éves vámosmikolai lakos és 16 éves társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak február 9-én 1 óra körüli időben az ajtó befeszítését követően bementek egy vámosmikolai ingatlanba és onnan elloptak egy televíziót, egy mobiltelefont és több szeszes italt.

Központi Gyógyszertár Vác

A bejelentést követően a Váci Rendőrkapitányság és a Szobi Rendőrőrs munkatársai azonnal megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekményt elkövető 16 éves helyi fiút és társát. A rendőrőrs járőrei a két fiatalt 4 óra 30 perckor vámosmikolai lakásukban elfogták és a Váci Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsítottak a községben néhány órával korábban további két vagyon elleni bűncselekményt követtek el. Először egy hétvégi ház ajtaját feszítették ki és onnan több üveg alkoholtartalmú italt, egy fúrót, két hosszabbítót és egy távcsövet tulajdonítottak el. Ezt követően bementek egy másik telekre, ahonnan a nyitott garázsból fúrógépeket, csiszológépeket, flexet és egy hosszabbítót tulajdonítottak el a gyanú szerint.

A nyomozók a végrehajtott házkutatások során megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyakat. A gyanúsítottak ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments