Váci gyógyszertárból loptak, keresi őket a rendőrség

Lopás a patikábanA Váci Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, két ismeretlen férfi január 16-án 8 óra 30 perc és 9 óra közötti időben, egy váci bevásárlóközpontban lévő gyógyszertár üvegvitrinjéből különböző manikűr termékeket, valamint a pultra kihelyezett kosarakból tápszereket és kozmetikumokat tulajdonítottak el.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ismeretlen elkövetőkről a bevásárlóközpont, valamint a gyógyszertár biztonsági kamerái is felvételt készítettek.

Az ismeretlen személyek egyike 30-40 év körüli férfi, körülbelül 175-180 centiméter magas, zömök testalkatú, fehér bőrű, arca borostás. A cselekmény elkövetésekor fekete színű baseball sapkát, bézs színű ún. „pufikabátot”, bézs színű inget és kék farmernadrágot viselt.

A másik ismeretlen férfi 35-45 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, arca beesett, fekete hajú, kopaszodó. A cselekmény elkövetésekor fekete színű cipzáras kabátot és kék farmernadrágot viselt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Kérik, hogy aki az ismeretlen személyek kilétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments