Szakmai napot tartottak a váci evangélikus óvodában

evangélikus óvodai szakmai nap-700Az Evangélikus Pedagógiai-szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet (EPSZTI) szervezésében a váci evangélikus óvodába várták az óvoda-pedagógusokat továbbképzésre március első napján. A nap Detre János lelkész áhítatával kezdődött – írja friss cikkében az evangelikus.hu. A résztvevőket köszöntötte Fördős Attila polgármester is.

Majorosné Lasányi Ágnes EPSZTI-igazgató, Lakatosné Hachbold Éva tantárgygondozó és Karacs Péterné óvodavezető köszöntötték a résztvevőket. A Bárányka nagycsoport tagjai néptáncbemutatóval készültek az alkalomra, majd Ónody Béla adjunktus az óvodai néphagyományokról tartott előadást.

Központi Gyógyszertár Vác

Dr. Kelemen Lajos pszichológus Problémás gyerek, problémás szülők címmel fejtette ki gondolatait. A váci evangélikus egyházi óvoda  meglátogatása után dr. Dúró Zsuzsanna pszichológus az óvodai tehetségfejlesztésről beszélt.

Lázárné Skorka Katalin lelkésznő reflektált az elhangzottakra, és példákat hozott fel a nap témájához: Kérjetek és adatik nektek (Mt 7,7). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments