Szerdára Vácott forgalomlassítást szervez az Együtt

autók dugóban-700Forgalomlassító autós felvonulást szervez az Együtt – Korszakváltók Pártjának váci csoportja a város demokratikus szervezeteinek részvételével március 30-án szerdán 8 és 9 óra között a 2-es főútvonal Budapest felé vezető sávját érintően – tájékoztatták a Váci Naplót a szervezők.

“Ezzel szolidaritásunkat fejeznénk ki a pedagógusok ugyanezen időben tartandó munkabeszüntetésével, melyet a magyar oktatásügy jobbításának céljából szerveznek és tartanak. A forgalomlassító felvonulás a Kőszentes híd körforgalmától kezdődően a Tescohoz bevezető út körforgalmáig tartana. Itt személyautóink normál haladási ütemben becsatlakoznak a városba visszafelé vezető sáv forgalmába, majd a Kőszentes híd körforgalmába szintén besorolva minden kezdődne elölről egy órán keresztül” – írják közleményükben.

Központi Gyógyszertár Vác

Gyülekezési helyszínként a stadion parkolóját jelölték meg, s tájékoztatásuk szerint mintegy 8-12 autó részvételére számítanak. A demonstráció időtartama egy óra lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Élményekkel telt a nyári tábor a váci nagycsaládosoknak

“Maga a demonstráció a szervezőktől függetlenül kifejezetten civil megmozdulás, jelképek, logók, jelszavak nélkül! Az azon résztvevők mindegyike természetes személyként lesz jelen az oktatásügy jobbításáért” – olvasható a közleményben. (képünk illusztráció) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!