Újabb fifikás csaló jelent meg Vácott, vigyázz vele te is!

idős házaspár a kertben-700A Váci Napló a rendőrség információi alapján már többször felhívta a figyelmet arra, hogy a városban időnként feltűnnek a fifikás csalók, akik különböző trükkökkel pénzt csalnak ki hiszékeny emberektől. A kölcsönkérő festő már a múlté, a baleset érte a lányát/unokáját trükk még időnként előjön, s a bűnözők elsősorban az idős embereket célozzák meg. Most egy újabb módszerrel próbálkozó fickóról kaptunk hírt.

„250 000 Ft-ot ígért nekem az utcán való kertészkedésem közben egy férfi. Lehet, hogy be akart csalni a házamba, és ott kirabolni, mert nyitva volt az ajtó” – írta lapunknak egy olvasónk.

Központi Gyógyszertár Vác

„A férjem otthon volt, de kevesen jártak az utcán. A fiatal, kb. 30 éves, középmagas, barna, jól öltözött  férfi egy alapítványra hivatkozott, amely idős házaspárokon szeretne anyagiakkal segíteni, és cserében csupán némi reklámot, fotókon való szereplést kérnek. Nagyon erőszakos volt, holott egy pillanatra se inogtam meg, többször elutasítottam, nem gondolkodtam, hogy talán mégis elfogadom. A végén indulatba jött, és kiabált velem, de elment” – áll a levélben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A Váci Rendőrkapitányságon megtudtuk, sem ebben a konkrét esetben, sem ehhez hasonló miatt a közelmúltban nem született feljelentés. Kérik, hogy ha valaki hasonló esettel találkozik, legyen nagyon óvatos, s ha szükségesnek látja, azonnal értesítse a rendőrséget. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments